facebook

Pro Master

 

Az akadémia egyik fontos alappillére, hogy egy csoportban maximum 3 fő vehet részt, így az oktatók minden egyes résztvevőnek személyre szabottan tudnak segíteni.

„Fontos számunkra, hogy a tanulók munkáját folyamatosan ellenőrizzük és segítsük. Gyakran tapasztaltuk munkáink során, hogy frissen végzett sminkesek, olyan gyakorlati hiányosságokkal kezdenek el dolgozni, melyeknek optimális esetben nem lenne helye. Ennek oka, hogy a nagy létszámú csoportokban nem jut kellő idő, vagy figyelem a tanulók gyakorlati hiányosságaiknak kiküszöbölésére.”

A tanfolyam alatt szabadon választott és egyben kitűnő lehetőség az is, hogy terepmunkák során a gyakorlatban is megtapasztalhatod, hogy mikre kell odafigyelni a munkák során. Rendezvények, divatbemutatók, fotózások alkalmával már a kezdetektől bizonyíthatsz.

Egyedülálló lehetőség iskolánkban az is, hogy több sminkmestertől tanulhatsz, így különböző látásmódokat, technikákat ismerhetsz meg még azelőtt, hogy elkezdenél dolgozni.

Akár csak bármely más szakmánál, kellő kitartással, alázattal és profizmussal sikeres lehetsz a sminkelésben, és Te is elmondhatod, hogy a munkád a hobbid. Az MBE PRO ACADEMY pedig mindent megtesz, hogy ebben segítségedre legyen. Már a tanfolyam alatt social media marketinges továbbképzést tartunk, ahol szakember irányításával, minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Később sem engedjük el a kezedet, legyen szó akár egy állásinterjúról, vagy bármilyen más szakmai kérdésről.

További hasznos információkért és tanácsokért látogass el a FAQ és a 6 reasons to join us menüpontokba.

110 ÓRÁS PROFESSZIONÁLIS SMINKES KÉPZÉS (heti 3x4 óra + a vizsga)

LEGKÖZELEBBI IDŐPONT: HAMAROSAN

FIGYELEM! Csoportjainkat egy évben csupán két alkalommal indítjuk. Annak érdekében, hogy ne maradj le róluk, keress minket és egyeztess velünk.

 

Our Students Makeup Exams